MYPAlla synkkä lauantai Mikkelissä

MYPAlla synkkä lauantai Mikkelissä

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Kuva:MYPA/Jaakko Haapala

MYPAn lauantai-iltapäivä Mikkelin Urheilupuistossa oli synkkä. MiPK:n Lucas Dos Santos oli täysin pitelemätön ja viimeisteli peräti neljä maalia.

MYPAn teesit lauantai-iltapäivään olivat, että puolustetaan syvemmältä ja panostetaan vahvuudeksi luokiteltuun hyökkäyspeliin. Toteutus Mikkelin Urheilupuistossa oli kuitenkin kaikkea muuta. Maalipaikoille oli vaikea päästä ja puolustuslinja puhkottiin jälleen luvattoman helposti auki. Ensimmäisellä puoliajalla vierasjoukkue vielä jotenkin pyristeli pelissä mukana ja pitkälti erinomaisesti torjuneen maalivahtinsa Antti Kaikkosen ansiosta. Maalipaikoilla ei kuitenkaan päästy juuri juhlimaan kun niitä ensimmäisellä puoliajalla siunaantui vaivaiset kaksi. Ensimmäinen ottelun alkuvaiheessa, kun harhautuksiensa päätteeksi Väinö Hietala kokeili laukaustaan kuudentoista kulmalta, mutta varmasti läpi ottelun pelannut Johan Pihlajamäki torjui. Toinen tilanne puolestaan oli Jari Hasselin laukaus lähietäisyydeltä ensimmäisen jakson loppupuolella, jonka Pihlajamäki niin ikään torjui tyylikkäästi maalin yli.

MYPAn tuskaillessa peliesityksensä kanssa Lucas dos Santos hyödynsi vallitsevan tilanteen ja laukoi MiPK:n johtoon ottelun 22. minuutilla. Kotijoukkue oli vielä aivan ensimmäisen puoliajan lopussa kasvattaa johtoaan, mutta Kaikkosen upea torjunta jätti taukolukemiksi kotijoukkueen johdon 1-0.

Toisen puoliajan alkuun MYPA sai jobinpostia kun ensimmäisen puoliajan huikean torjunnan jäljiltä Antti Kaikkonen loukkasi olkapäänsä ja maalivahtia jouduttiin vaihtamaan. Tilalle tuli Aku Lindström. Lindström oli välittömästi toisen puoliajan alkuun tiukan paikan edessä, kun ottelun tehomies dos Santos oli yllättää MYPA-vahdin pienestä kulmasta. Laukaus osui kuitenkin tolppaan ja tällä kertaa loput ehtivät puolustajat selvittämään.

Lopulta ottelun ratkaisuksi muodostui vierasjoukkueen sysimusta reilu kymmenminuuttinen, jonka aikana kotijoukkue repi MYPA-puolustuksen hajalle ja viimeisteli neljä maalia. Näistä kolme merkittiin dos Santosin nimiin ja kertaalleen maalipuiden väliin osui Michele Desalegen. MYPAn lohdutusmaalin viimeisteli maalin edestä Tomi Räikkönen ottelun 88. minuutilla. Maali oli Räikköselle kauden ensimmäinen ja samalla se viimeisteli myös synkän launtai-iltapäivän loppulukemiksi 5-1.

-Pelistä jäi aika tyhjä olo. Jos nyt jotain halutaan hakea, niin ensimmäisellä puoliajalla pysyttiin jollain tavalla pelissä mukana. Vaarallisille paikoille ei päästy, kyllä vastustaja vei sitäkin puoliaikaa. Peli olisi ollut 2-0 ilman Kaikkosen torjuntaa ensimmäisen puoliajan lopussa, jossa sitten miehen olkapää hajosi. Toista puoliaikaa en ala edes jossittelemaan, me pelasimme todella huonosti. Toisella puoliajalla kentällä oli vain yksi joukkue. Me ei päästy peliin mukaan ollenkaan. Kaikki teemat mitä oltiin käyty läpi, niin ne jäivät vain puheeksi pukukoppiin, päävalmentaja Marko Honkanen kertasi pettymykseen päättynyttä koitosta.

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja: creaturead.fi

5-1

(1-0)

22. 1-0 Lucas Dos Santos

50. 2-0 Lucas Dos Santos

56. 3-0 Lucas Dos Santos

57. 4-0 Michele Desalegen

63. 5-0 Lucas Dos Santos

88. 5-1 Tomi Räikkönen

MYPA

Avauskokoonpano:

99.Antti Kaikkonen (46. Aku Lindström)

7. Rico Ryöpäs

11. Joakim Joutjärvi (57. Tomi Räikkönen 60. var)

13. Olli Kähkönen (57. Ville Majander)

15. Sasu Hernesniemi

16. Jussi-Pekka Rämä

17. Jari Hassel (69. Sisu Häkälä)

18. Väinö Hietala (69. Khalid Kaddouri)

27. Tommi Roponen

31. Joakim Lindberg (C) 68. var

61. Veeti Karppanen

 

Vaihtopelaajat:

1. Aku Lindström

9. Khalid Kaddouri

10. Tomi Räikkönen

14. Sisu Häkälä

26. Joona Martikainen

40. Ville Majander

 

MiPK

Avauskokoonpano:

66. Johan Pihlajamäki

3. Eero Karjalainen

5. Lucas Dos Santos (71. Aapo Valtonen)

6. Miika Vainikainen

9. Elmeri Marttinen (57. Akeg Deng)

10.Theodor Kouyate

11. Veeti Seppänen

13. Tuomo Sariola

14. Michele Desalegen (80. Artturi Lehkonen)

20. Miika Kolsi (C)

21. Tomi Janhunen (57. Tama Sutthirak)

 

Vaihtopelaajat:

30. Tuomo Hiltunen

8. Artturi Lehkonen

12. Akeg Deng

15. Kalle Korvenpää

22. Aapo Valtonen

23. Akseli Kaukonen

29. Tama Sutthirak