MYPA:LLE SEURAAVAKSI VIERAITA HAMINASTA

MYPA:LLE SEURAAVAKSI VIERAITA HAMINASTA

MYPA:n sarjapelit jatkuvat seuraavaksi kotiottelulla. Vastustajaksi keskiviikkona 7.6 pelattavaan otteluun saapuu HaPK Haminasta. Ottelu alkaa klo 18.30.

MYPA lähtee kauden viidenteen otteluunsa sarjakakkosena. Eroa sarjakärkeen on tällä hetkellä viisi pistettä. Kahdesta viimeisestä pelistään se on pystynyt nappaamaan täydet kuusi pistettä.

Edellinen ottelu IPS:ä vastaan jätti kuitenkin paljon toivomisen varaa. Pelillisesti MYPA ei voitostaan huolimatta yltänyt lähellekään parasta osaamistaan. Pelin palauttamiselle oikeisiin uomiinsa ei voisi olla parempaa paikkaa, kuin kotiyleisön edessä.

Positiivisina asioina Imatran reissulta mukaan nostettakoon Niko Roiton ja Eevert Hellstenin onnistumiset. Joukkueen sisäistä maalipörssiä hallinnoivat Tomi Räikkönen (3) ja Jussi-Pekka Rämä (2) tarvitsevat jatkossa yhä enemmän taustatukea. Viime ottelun kokoonpanohuoliin tuo ainakin hieman helpotusta se, että Miro Paajanen on palannut työharjoittelu matkaltaan Italiasta takaisin Suomeen.

Vastustajaksi saapuvan HaPK:n kausi on lähtenyt käyntiin murheellisesti. Kuudesta pelaamastaan ottelusta se on hävinnyt tähän mennessä kaikki. Maaleja haminalaiset ovat tehneet kahdeksan ja omiin on kolissut 22 kertaa.

Haminalaiset menettivät kahdelta viime kaudelta tärkeän avainpelaajansa Marko Tyyskän KTP:n riveihin. Joukkueen kapteeni Mamet Mula oli lopettamassa, mutta mies saatiin puhuttua pyörtämään lopettamispäätöksensä. Ferdi Balkiran vaihtoi PeKa:n täksi kaudeksi HaPK:n riveihin ja onkin kolmella osumalla joukkueeseensa paras maalintekijä. Seuraamisen arvoisia pelaajia ovat niin ikään Saja Leigh sekä Caner Mula.