MYPAlle taas tappio

MYPAlle taas tappio

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Kuva: MYPA/Jaakko Haapala

MYPAn kurimus Kakkosen A-lohkossa jatkuu. Joukkue kärsi jo kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun KuFu-98 kaatoi kouvolalaisjoukkueen kotikentällään.

Ottelun alku oli MYPAlle sanalla sanoen karmea. Joukkueen pallokontrolli oli täysin hukassa ja kotijoukkue KuFu pääsi myllyttämään hyökkäyksiään joka näkyi tilastoissa neljänä kulmapotkuna, kun edes ottelun ensimmäinen kymmenen minuuttia ei ollut täynnä. Lopulta neljäs kulmapotku tuotti myös kuopiolaisittain tulosta. Taneli Heiskasen antama kulmapotku ajautui rangaistusalueen ulkopuolelle Oskari Janssonille. Kun MYPA-puolustus ei ehtinyt tilanteeseen reagoimaan, Janssonilla oli helppo työ sijoittaa rangaistusalueen rajalta pallo vasempaan alakulmaan ja kotijoukkue 1-0-johtoon.

MYPAn hyökkäyspelistä ei käytännössä ensimmäisellä puoliajalla ollut tietoakaan. Pallo syötettiin useasti liian ahtaisiin tiloihin joista ei ollut ulospääsyä. Toinen vaihtoehto oli totaalinen harhasyöttö, joista KuFu pääsi muutamaan kertaa iskemään vastaan. Maalia lukuunottamatta puolustus piti kuitenkin kutinsa, eikä kuopiolaisetkaan päässeet kovinkaan vaarallisesti testaamaan MYPA-vahti Antti Kaikkosen torjuntataitoja. Puoliaikalukemiksi muodostuikin kotijoukkueen 1-0-johto.

MYPA sai toiselle puoliajalle jollain lailla pelinsä kasaan, mutta viimeisen kolmanneksen ratkaisevat syötöt ja tehottomuus tuntuvat painavan edelleen kovasti pelaajien takaraivossa. Tuskaa kasvatti entisestään se, että Jussi-Pekka Rämän avopaikan ratkaisuyritys osui lopulta maalin pystypuuhun. Rämän tilannetta seuranneesta vastahyökkäyksestä myös kotijoukkue oli lähellä maalintekoa. Vasemmalta laidalta tullut keskitys tavoitti täysin vapaana takatolpalla päivystäneen KuFu-pelaajan, mutta ohjaus karkasi MYPAn onneksi miltei täysin tyhjästä maalista ohi.

MYPA yritti sisukkaasti hakea tasoitusta, mutta tuloksetta. Laukaukset kaukaa viuhuivat yli ja ohi maalista. Olli Kähkönen sai kertaalleen laukauksensa pidettyä matalana, mutta varmasti kuopiolaisten maalilla torjuneella Miika Töyräksellä ei ollut ongelmia Kähkösen vedon kanssa. Vielä ottelun yliajalla nopeajalkainen Khalid Kaddouri hakeutui maalipaikkaan, mutta ratkaisu lähietäisyydeltä valui niukasti ohi maalin ja MYPAn vierasmatka Kuopioon näin ollen päättyi pettymykseen kun kotijoukkue piti pisteet Savossa lukemin 1-0.

MYPA jatkaa seuraavaksi pisteiden metsästysti kotikentällään lauantaina 31.7 PKKU:ta vastaan.

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?  

Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja: creaturead.fi

1-0

(1-0)

7. 1-0 Oskari Jansson

MYPA

Avauskokoonpano:

99. Antti Kaikkonen (mv)

3. Leevi Perkiö (70. Khalid Kaddouri)

7. Rico Ryöpäs

8. Niklas Rautomäki 53. var  (82. Kasperi Kinnunen)

13. Olli Kähkönen

16. Jussi-Pekka Rämä

18. Väinö Hietala (46. Joakim Joutjärvi)

24. Valtteri Kangasniemi 88. var

26. Joona Martikainen

27. Tommi Roponen (82. Sisu Häkälä)

31. Joakim Lindberg (C) (61. Sasu Hernesniemi)

Vaihtopelaajat:

1. Eetu Kangaskolkka (mv)

5. Kasperi Kinnunen

9. Khalid Kaddouri

11. Joakim Joutjärvi

14. Sisu Häkälä

15. Sasu Hernesniem

61. Veeti Karppanen

SC KuFu 98

Avauskokoonpano:

1. Miika Töyräs (mv) 90. var

4. Luukas Kosunen

6. Oskari Jansson

9. Otto Ruoppi (82. Niklas Orjala)

10. Eelis Varis

14. Albert Vauhkonen (73. Okko Nenonen)

16. Niklas Mäkelä

17. Taneli Heiskanen

19. Viljami Aittokoski

20. Samuli Miettinen

22. Joel Vartiainen (C)

Vaihtopelaajat:

12. Juho Saarelainen (mv)

5. Samu Koistinen

7. Niklas Orjala

11. Lauri Sahimaa

18. Tuukka Partanen

21. Okko Nenonen

23. Eemil Räsänen