MYPAlle vieraita Kuopiosta

MYPAlle vieraita Kuopiosta

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Kuva: UrheiluSuomi.com/Kari Saha

MYPA jatkaa taivaltaan Kakkosessa keskiviikkona 16.6. tällä kertaa kotiottelulla. KSOY stadionille saapuu vierailemaan KuFu-98 Kuopiosta. Ottelun aloitusvihellys kuullaan klo 18.30.

Koronarajoitusten hellittäessä yleisö pääsee vihdoin antamaan tukensa punavalkoiselle joukkueelle keskiviikko-iltana.

-Tottakai joukkue odottaa sitä, että päästään kotiyleisön eteen pelaamaan. Se antaa varmasti lisäboostia joukkueelle, kertoo päävalmentaja Marko Honkanen joukkueensa tunnelmia ottelun alla.

Kokoonpano kokee jonkinlaisia muutoksia lauantaisesta Mikkelin reissusta.

-Kokoonpano selviää viimeistelyharjoituksen jälkeen ja osan tilanne vasta pelipäivän aamuna. Pikkuisen kierrätetään pelaajia, sillä nyt on sellainen viikko kun pelataan kolme peliä, Honkanen taustoittaa pelaajatilannetta.

Mikkelin reissu meni joukkueen osalta täysin penkin alle ja kotiyleisön eteen lähdetään tekemään selkeää ryhtiliikettä kaikilta osin jota myös päävalmentaja Honkanen peräänkuulutti.

-Kyllä meidän tuon Mikkelin reissun jälkeen pitää miettiä miten me mennään kentälle pelaamaan. Kyllä sinne pitää antaa kaikkensa niin pelaajien kuin taustojenkin. Maanantain harjoituksissa keskusteltiin pitkä tovi ja kyllä jokainen ymmärtää että jokaisella osa-alueella tekemistä on parannettava.

Vastustajaksi saapuva kuopiolainen KuFu-98 on aloittanut kautensa kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Voitot se on napannut kotiotteluistaan MiPK:ä ja FC Kiffeniä vastaan. Tappion se kärsi vieraskentällä PEPO:a vastaan niukasti lukemin 3-2. Kolmessa pelaamassaan ottelussa se on takonut hurjat 15 maalia ja päästänyt omiin 3. Maalintekijöiden sarake kuopiolaisilla on laaja. Ahnaimmin maalipuiden väliin on osunut Tommi Jyry joka on viimeistellyt kolme maalia ja hänen vanavedessään tulevat kahden maalin miehet Axel Vidjeskog ja Elias Salminen.

Joukkueen valmennuksesta löytyy tuttuja, sillä Veikkausliigan mestaruuden MYPAn riveissä 2005 voittanut Tero Taipale häärii päävalmentaja Ivan Pinolin apuna. Maalivahtivalmennuksesta löytyy myös kova tekijä, sillä siitä osastosta vastaa pitkän päivätyön maalivahtien eteen tehnyt Jori Särkkä.

Keskiviikkona 16.6. vietetään futispäivää ja sen voit aloittaa MYPA-pubista jossa näytetään klo 16.00 alkaen kun Huuhkajat kohtaa EM-kisojen toisessa ottelussaan Venäjän.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston kesäkuun alussa päivittämän ohjeistuksen mukaisesti MYPAn kotiotteluihin voidaan jatkossa ottaa yleisöä katsomoon ilman henkilömäärärajoituksia. Sisäänkäynti otteluihin tapahtuu kaudella 2021 A- ja B-porttien kautta.   MYPAn kotiottelujen ennakkoliput on myynnissä 10€ hintaan Lippu.fi palvelussa https://www.lippu.fi/artist/mypajuniorit/  sekä St1 Myllykoski (käteismaksu). Lippujen hinnat portilla aikuiset 15€, opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 10€ ja lapset alle 16 v. tuttuun tapaan veloituksetta.

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja: creaturead.fi