MYPAN POJAT INNOISSAAN VALOTURNAUSVOITOSTA

MYPAN POJAT INNOISSAAN VALOTURNAUSVOITOSTA

Viikonloppuna 7.8-9.8 pelattu Valoturnaus tarjosi ilonhetkiä myllykoskelaisille, kun MYPA selvisi P05-haastesarjan mestariksi. Finaalissa kaatui MPS Keltainen 6-2-lukemin. Eräs voittajajoukkueen sankareista oli Ville Kaijanmäki, joka iski loppuottelussa hattutempun.

- Kaksi maaleista olivat sijoituksia alakulmiin. Kolmas meni rimaa hipoen yläkulmaan, maalitykki muistelee.

Voittajatiimin pelaajistoon kuuluivat muiden muassa myös kymmenenvuotiaat Atte Kivenjuuri ja Aleksi Mattila. Kivenjuuri torjui neljässä pelissä maalivahtina. Mattila viiletti turnauksen aikana niin hyökkääjänä, laiturina kuin maalivahtina. Mattila oli tolppien välissä ratkaisevassa finaalissa. Hän pääsi mielestään helpolla, sillä vastustajalla ei ollut paljon huippupaikkoja.

Myös joukkueen valmentaja Patrik Pakkanen iloitsi poikien suorituksesta. Alussa ilmenneistä maalinteon vaikeuksista huolimatta pelit päättyivät toivottuun tulokseen.

- Teimme aluksi ottelut itsellemme vaikeiksi, kun emme tehneet maaleja. Finaalissa hanat aukesivat kunnolla. Kaikkiaan se oli hyvä ja hieno turnaus. Voitto oli MYPAn historian kolmas Valoturnauksesta, Pakkanen kertoo.

Seuraavaksi edessä on tulevana viikonloppuna Aulanko Cup Hämeenlinnassa. Valoturnauksen sankareihin kuuluneet Kaijanmäki, Kivenjuuri ja Mattila ovat yhtä mieltä siitä, mitä he odottavat sieltä.

- Haluamme voittaa, kolmikko toteaa.

Mestarit saivat turnauksen päätyttyä mitalit kaulaansa.

MYPAn historian kolmatta voittoa Valoturnauksen sarjasta juhlittiin iloisesti Saviniemen kentän ja pukukoppien vieressä.