MYPAN SARJA-AVAUS VIERASKENTÄLLÄ GNISTANIA VASTAAN

MYPAN SARJA-AVAUS VIERASKENTÄLLÄ GNISTANIA VASTAAN

Kuva: Rauni Pakkala

Kakkonen starttaa MYPAn osalta lauantaina 28.4. Sarja-avaukseen MYPA matkustaa Helsinkiin ja Oulunkylään, jossa se kohtaa Mustapekka Areenalla Gnistanin. Ottelu alkaa klo 17.00.

Pitkän harjoituskauden jälkeen päästään vihdoinkin sarjapelien kimppuun. MYPAn harjoitusottelut sujuivat talvikaudella tuloksien valossa varsin vaihtelevasti, mutta sarjakauden lähestyessä se pystyi pelillisesti näyttämään, että isojakin kehitysaskeleita on pystytty ottamaan. Etenkin Jyväskylässä pelattu harjoitusottelu Ykkösen JJK:ta vastaan antoi hyviä viitteitä joukkueen iskukyvystä paljon odotetun Kakkosen kauden alkaessa. Sarjan alkua ja koko seuran paluuta Palloliiton sarjoihin on odotettu.

-Fiilikset on upeat tällä hetkellä, sillä tätä on odotettu pitkään. Innostus on näkynyt koko joukkueessa parin viime viikon ajan, päävalmentaja Jukka Karjalainen kiteyttää joukkueen tunnelmia.

Pelaajiston osalta uusista kasvoista Rico Ryöpäs on tullut tehokkaasti sisään joukkueeseen. Talven kahdeksassa harjoitusottelussa Ryöpäs heilutti maaliverkkoa neljä kertaa. Viime kaudelta tutuista nimistä Jussi-Pekka Rämä sekä Tomi Räikkönen ovat niin ikään olleet tehokkaalla pelipäällä, joten hyökkäyspelin osalta MYPAn tilanne on sarjakauden alkaessa erittäin hyvällä mallilla. Puolustuspelin suhteen johtajuutta odotellaan paluun MYPA-paitaan tehneeltä Simo Majanderilta.

Pienten vaivojen takia sarja-avauksesta ovat sivussa Heikki Pulkkinen sekä Samuel Lindeman. Kaan Kovanen, Oskari Nurminen sekä Toni Lehtonen eivät armeijan takia ole joukkueen käytettävissä. Lisäksi Veeti Tuomala on edelleen sivussa.

Vastaan asettuva Gnistan on ennakkoon yksi Kakkosen lohko A:n kärkijoukkueita. Viime kaudella Ykkösestä pudonnut joukkue lähtee hakemaan paikkaa nousukarsintoihin. Haaste on siis MYPAlle heti sarja-avauksessa varsin mielenkiintoinen. Joukkueesta voidaan nostaa esille Vili Roivainen, joka kävi muutamia vuosia sitten MYPAn riveissäkin. Mikkeliläislähtöinen Teemu Pastila sekä tansanialaishyökkääjä Zakaria Kibona ovat Kakkosessa seuraamisen arvoisia nimiä.

MYPAn paluu liiton sarjoihin on huomioitu myös vastustajan riveissä ja juttuun pääset tutustumaan oheisesta linkistä.

http://www.gnistan.fi/2018/04/mypa-palaa-liiton-sarjoihin-oulunkylassa/