MYPAn vaikea kausi päättyi tappioon Seinäjoella

MYPAn vaikea kausi päättyi tappioon Seinäjoella

Kuva: Rauni Pakkala
 
 
MYPAn raskas kausi sateisella Seinäjoella päättyi SJK akatemian voittoon 2-0. Ensimmäisellä jaksolla punapaitaiset olivat liian passiivisia. Prässäämistä nostettiin toiselle jaksolle, mutta palloa ei saatu maaliin.
 
Ensimmäinen jakso oli kotijoukkueen vyörytystä. SJK onnistui hallitsemaan palloa, josta seurasi kotijoukkueen ensimmäinen maali 20 peliminuutilla. MYPA onnistui luomaan kaksi vaarallista paikkaa, joista vaarallisempi lähti 40 minuutilla Arttu Jormakan syötöstä Rico Ryöpäkselle. Ryöpäs pääsi yksin läpi, mutta veto kuitenkin meni hieman ohi takatolpan. Ensimmäisen jakson loppupuolella SJK loi todellista myllytystä, mutta MYPAn puolustus sai hienosti blokattua tilanteita. 
 
Toisella jaksolla punapaitaiset nostivat prässäämistään, joka toi pelihallintaa MYPAlle. Valitettavasti tämä ei kuitenkaan tuottanut vaarallisia maalipaikkoja. Pelikellon ollessa 86 minuuttia SJK:n Sami Sipola laukoi pallon komeasti ylänurkkaan ja siihen päättyi MYPAn tsemppaaminen. 
 
- Hyvin raskas kausi on nyt ohi. Jätkät taistelivat hyvin. Ensimmäisellä jaksolla oltiin liian passiivisia, mutta toisella jaksolla oltiin aktiivisempia.Tämä toinen jakso oli selkeästi meidän, mutta ei päästy semmoisille varmoille maalintekopaikoille, kommentoi MYPAn päävalmentaja Marko Honkanen.
 
SJK - MYPA 2-0 (1-0)
 
21´ 1-0  Jeremiah Streng
86´ 2-0 Sami Sipola