MYPASSELISTI harrastetoiminta

MYPASSELISTI harrastetoiminta

MYPASSELISTI LIIKUNTAKERHO

MYPAsselisti liikuntakerho on 11-15 vuotiaille harrastuksen lopettaneille tai ilman sellaista oleville nuorille suunnattua toimintaa, jossa pyritään liikkumaan ja viihtymään yhdessä. MYPAsselisti liikuntakerho on maksuton ja järjestetään kesäkuun ajan maanantaisin 15.6. alkaen Saviniemen stadionilla klo 15-16. Heinäkuusta eteenpäin toiminta siirtyy Kurkisuon kentälle.

Liikuntakerhon tavoitteena on saada nuoret tekemään yhdessä liikunnallisia asioita ja sytyttää heille pientä kipinää liikuntaa ja sosiaaliseen toimintaan. Kerhossa järjestetään toimintaa aina kävelyfutiksesta ultimateen. Ideana on yhdessä nuorten kanssa kehitellä heille mieleistä liikunnallista tekemistä.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

 

MYPASSELISTI HARRASTEJOUKKUE

MYPA:n harrastejoukkueen tavoitteena on tarjota vuosina 2004-2006 syntyneille nuorille mahdollisuuden liikkua, innostua sekä onnistua jalkapallon parissa.

Harrastejoukkue jatkaa toimintaansa taas koronan aiheuttaman tauon jälkeen kesäkuun alussa Saviniemen 2. nurmella. Treenit järjestetään kerran viikossa maanantaisin klo 17.30-18.30, alkaen 8.6.2020.

MYPAsselisti harrastetoimintaan osallistuminen ei edellytä aiempaa pelaajataustaa jalkapallon parista, joten ei muuta kuin rohkeasti mukaan liikkumaan.

Lisätietoja MYPAn harrastetoiminnasta vastaavalta Kari Jaakkolalta, jakari76@gmail.com

Tervetuloa mukaan!

'

Olemme saaneet MYPASSELISTI toimintaan opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea