Nash Gibson harjoittelee MyPan mukana

Nash Gibson harjoittelee MyPan mukana

Nash Gibson

Nash Gibson MyPa - MiPK ottelussa. Kuva: Risto Oksanen / MyPa

Nash Gibson on 90-luvun MyPa legendan Neathan Gibsonin poika. Neathan Gibson edusti MyPaa vuosina 1998–2000 pelaten 61 ottelua ja tehden 26 maalia. MyPa saavutti molemmilla kausilla SM-pronssia ja Gibson oli joukkueen paras maalintekijä.

Nash Gibson harjoittelee nyt MyPan kanssa muutaman kuukauden ajan hänen Suomen vierailun ajan.

” On kunnia olla täällä Myllykoskella, koska tämä paikka merkitsee todella paljon perheellemme”, Gibson toteaa. Gibson seurasi MyPan 2–1 voiton Mikkelin Pallokissoja vastaan ja kehuu joukkueen tasoa.

MyPan päävalmentaja Jyrki Saarela ottaa Gibsonin mielenkiinnolla joukkueen mukaan: ” Nash tuo kaivattua täydennystä MyPan maalivahtitilanteeseen. Nash harjoittelee joukkueen mukana ja mikäli esitykset antavat aihetta, voi hän olla tolppien välissä myös virallisissa peleissä. Kaikki pelipaikat on ansaittava”.

Yhdysvaltain Iowassa syntynyt Gibson valmistui hiljattain lukiosta Houstonista, Texasista ja pelasi Matias Almeyda FC:ssä, joka on akatemiajoukkue United Premier Soccer Liigassa. Pelipaikaltaan Gibson on maalivahti.

” Jalkapallo on ollut suurin osa lapsuuttani ja isäni valmentajana auttoi paljon kehittymään persoona ja pelaajana, joka olen tänä päivänä”.

Gibson osallistui joukkueen harjoituksiin viime viikon perjantaina. ” Joukkue ja taustahenkilöt ottivat minut heti vastaan lämpimästi. Olen niin innoissani harjoitella samalla stadionilla kuin isäni. Yllätyin, kuinka moni tiesi isäni. Harjoitukset sujuivat hyvin ja toiset maalivahdit auttoivat minua suomen kielen kanssa”. 

Neathan Gibson MyPan paidassa Veikkausliigan ottelussa 1998. Kuva: Juha Tamminen