NJS takoi tulostaululle tylyt lukemat

NJS takoi tulostaululle tylyt lukemat

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Kuva:MYPA/Jaakko Haapala

Kahden voitetun pelin jälkeen MYPA pudotettiin tylysti maanpinnalle. NJS takoi tulostaululle Klaukkalan tekonurmella tylyt lukemat 6-0. Harry Kossigbo debytoi MYPA-paidassa.

MYPA lähti otteluun taktiikkanaan rohkea prässääminen. Se tuotti kuitenkin kaikkea muuta kuin tulosta, sillä jo parinkymmenen minuutin pelin jälkeen oltiin takaa-ajajina kun NJS oli takonut taululle jo 3-0 lukemat. Ensimmäinen maali nähtiin jo kahdeksannella peliminuutilla kun Matti Kaipio laukoi pallon maaliin vapaapotkusta. Peli oli nopeaan tahtiin 2-0 kun Miro Salminen onnistui 12. peliminuutilla maalinteossa. Puoliajan alku osoittautui MYPAlle tuskien taipaleeksi kun Janar Georgin maali ottelun 22. minuutilla vaihtoi tulostaululle lukemiksi jo 3-0.

Puoliajan loppupuolella MYPAn uskaltaa sanoa saaneen edes näennäistä painostusta aikaan, mutta maalipaikoille ei lauantaina Klaukkalan tekonurmella ollut juuri asiaa.

Toisen puoliajan alku oli ensimmäisen toisinto. NJS teki nopeaan tahtiin kaksi lisämaalia kun ensin Mikko Oinonen osui 51. minuutilla ja 53. minuutilla oli Joona Tukiaisen vuoro.

Vaikeuksien sävyttämän vierasreissun tunnelmaa synkensi vielä Miro Salminen joka viimeisteli ottelun toisen maalinsa vielä ottelun 72. minuutilla ja sinetöi ottelun loppulukemiksi rumat ja tylyt 6-0.

MYPA epäonnistui Klaukkalassa taktisissa valinnoissaan ja niistä päävalmentaja Marko Honkanen otti myös omaan piikkiinsä.

-Otan omaan piikkini rohkean prässäämisen taktiikan. Sitä ei pystytty tänään toteuttamaan. Pelaajien välit venyivät liian pitkiksi ja vastustaja pääsi liian helposti maalintekoon. Molempien jaksojen alut olivat synkkiä. Ensimmäisen puoliajan loppuun saatiin näennäinen painostus mutta maalipaikoille ei päästy.

Pientä valonpilkahdusta MYPAlle toi uusi vahvistus Harry Kossigbo, joka tuli toisen puoliajan alussa loukkaantuneen Oskari Pasasen tilalle.

-Harry tuli toiselle jaksolle Pasasen tilalle, jolle tuli alaraajavamma. Hän selviytyi ihan hyvin urakastaan. Puolusti hyvin ja teki muutaman hyvän katkon. Kyllä hänestä meille iloa on ja tuo varmasti leveyttä meidän puolustuspeliin, Honkanen luonnehti MYPA-debytantin esitystä.

MYPAn tiiviille ottelutahdille on luvassa hieman helpotusta, sillä seuraava ottelu on edessä perjantaina 20.8 jolloin KSOY stadionille saapuu vieraaksi Lahden Reipas.


Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: creaturead.fi

 

6-0

(3-0)

8. 1-0 Matti Kaipio

12. 2-0 Miro Salminen

22. 3-0 Janar Georg

51. 4-0 Mikko Oinonen

53. 5-0 Joona Tukiainen

72. 6-0 Miro Salminen

MYPA

Avauskokoonpano:

99. Antti Kaikkonen (mv)

7. Rico Ryöpäs (61. Sisu Häkälä)

11. Joakim Joutjärvi

13. Olli Kähkönen

15. Sasu Hernesniemi 76. var

16. Jussi-Pekka Rämä

17. Jari Hassel (C) (81. Ville Majander)

18. Väinö Hietala (54. Niklas Rautomäki)

22. Oskari Pasanen (46. Harry Kossigbo)

26. Joona Martikainen

27. Tommi Roponen (54. Jussi Lanu)

Vaihtopelaajat:

1. Aku Lindström (mv)

5. Kasperi Kinnunen

8. Niklas Rautomäki

14. Sisu Häkälä

21. Harry Kossigbo

23. Jussi Lanu

40. Ville Majander

NJS

Avauskokoonpano:

1. Otso Knuuttila (mv) (C)

9. Miro Salminen (77. Reko Räsänen)

11. Samuel Tammivuori (77. Akseli Pohjantähti)

15. Janar Georg

18. Vico Salminen (71. Abdulkadir Said Ahmed)

19. Joona Tukiainen (71. Eetu Sankkinen)

20. Matti Kaipio (83. Jere Härkänen)

22. Mikko Oinonen

23. Arttu Eerola

26. Jonathan Ndongala

32. Aleksi Kilpeläinen

Vaihtopelaajat:

99. Rasmus Karvinen (mv)

6. Abdulkadir Said Ahmed

13. Jere Härkänen

14. Eetu Sankkinen

17. Reko Räsänen

28. Onni Soiniemi

33. Akseli Pohjantähti