Nuorten maajoukkuepelaaja Olli Mäkelä sopimukseen MyPan kanssa

Nuorten maajoukkuepelaaja Olli Mäkelä sopimukseen MyPan kanssa

Olli Mäkelä MyPa / Jaakko Haapala

MyPa on solminut keskikenttäpelaaja Olli Mäkelän kanssa kauden 2022 kattavan sopimuksen. Kuusankosken Kumun kasvatti siirtyy joukkueeseen KJP:n riveistä.

Mäkelä kuvaa itseään hyökkäysvaltaiseksi pelaajaksi: ” Omat vahvuuteni pelaajana suuntautuu enemmän hyökkäyspäähän. Pystyn lukemaan peliä hyvin ja pidän itseäni pallollisesti taitavana pelaajana. ”

”Fiilikset siirtymisestä MyPa:an on ollut hyvät. MyPassa on hyvä yhteishenki ja treenit ovat kovia, jonka takia varmasti tulen kehittymään pelaajana. Odotan innolla tulevaa kautta ja sitä, että pääsen edustamaan MyPa:a. Tavoitteena on totta kai nousu takaisin Kakkoseen”.

Mäkelä on myös pukenut päälle sinivalkoisen paidan U18 maajoukkueessa: ” Olen ollut ikäluokkani maajoukkueen mukana muutama vuosi sitten. Se on ollut hieno kokemus ja tiedän mitä se vaatii pelaajalta, että sinut valitaan sinne. Totta kai olisi hienoa päästä pelaamaan maajoukkueeseen tulevaisuudessa. Viime kausi B-SM sarjassa avasi hyvin missä ikäluokkani kärki menee”. Mäkelä viittaa KJP/YJ joukkueeseen, missä hän pelasi kahdeksantoista ottelua ja teki upeat kuusi maalia.

Olli Mäkelä harjoituksissa Sami Hyypiä Areenalla 5.2.2022. MyPa / Jaakko Haapala

Olli Mäkelä harjoituksissa Sami Hyypiä Areenalla 5.2.2022. MyPa / Jaakko Haapala

 

Tervetuloa MyPaan, Olli!

 

Olli Mäkelä

14.07.2004

Edelliset seurat: KUMU JT, KTP, KJP

Ottelut ja maalit: 146 / 49