Olli Kähkönen jatkaa MyPan paidassa 2023

Olli Kähkönen jatkaa MyPan paidassa 2023

Kausi 2023 on MyPan luottopelaaja Olli Kähköselle jo seitsemäs

Kähkönen näkee, että yksi syy viihtymiseen MyPassa on hyvät olosuhteet: ” Kyllä tosiaan 2023 on 7. kausi. On kunnia saada pelata MyPassa edelleenkin. Joukkueen arki ei ole hirveästi muuttunut vuosien varrella. Pelaajien sekä taustojen toiminta on ollut aina todella ammattimaista sarjatasosta riippumatta”.

Tällä kaudella kapteenin nauhaa kantanut Kähkönen näkee pelaamisensa kehittyneen: ” Oma pelaaminen on mennyt mielestäni taas eteenpäin. Lisäksi vastuuta on tullut enempi myös kapteenin velvollisuuksien kautta ja johtavana pelaajana yritän kehittyä koko ajan myös lisää. Koko kausi on ollut taas aika aaltoilevaa, loukkaantuminen keskeytti ikävästi kauden, mutta takaisin tuleminen tuntui entistä mukavammalta. On ollut myös hauska pelata hyökkääjänä muutamassa ottelussa, kun maalejakin on tullut. Vaikka kokemusta löytyy, niin koen, että minulla on potentiaalia kehittymiseen. Toivottavasti saadaan ensi kautena vielä lisää irti miehestä”. Kähkönen onnistui tällä kaudella neljä kertaa maalinteossa.

MyPan nousutavoite jää odottamaan ensi kautta. Kähkönen pitää kuitenkin joukkueen suoriutumista kuluneella kaudella erinomaisena. ” Pelaaminen on mennyt hurjasti eteenpäin kauden aikana. Olen jokaiseen pelaajaan tyytyväinen tällä kaudella. Meillä on nuori joukkue ja isot tavoitteet sekä ulkopuoliset odotukset olivat kovat varsinkin nuoremmille ja silti olemme pystyneet pelaamaan hyvän ja ehjän kausi. Pitkä kausi, välillä ohuemmallakin ringillä on tuonut haasteita, mutta silti olemme taistelleet aina loppuun asti”.

Olli Kähkönen on kaudella 2022 Kuljetusliike Kähkönen kummipelaaja.