Ota Koppi - leiri keräsi jälleen tulevaisuuden maalivahteja Myllykoskelle.

Ota Koppi - leiri keräsi jälleen tulevaisuuden maalivahteja Myllykoskelle.

3.10.2020 järjestetty maalivahtileiri on ohi ja sieltä saimme myös muutamia kommentteja: 

Ensimmäisenä haastateltavana oli Lahtelainen Ilta, joka pelaa FC Reippaassa. 4 - 5 - vuotta maalivahtina toiminut Ilta pelaa puolet ajasta kentällä ja toisen puolikkaan maalivahtina. Tämä jako sopii hänelle ja hän pitää siitä, koska saa pelata molempia paikkoja. Ilta kertoo osallistuneensa melkein jokaiseen Ota Koppi - leiriin ja omien sanojensa mukaan on ollut " ihan sika kivaa “ 

 

Toisena saimme haastatteluun Leevin, joka pelaa Porvoolaisessa joukkueessa FC Futurassa. Maalivahdin paikkaa Leevi on pelannut noin viisi vuotta. Leirissä parasta on ollut vastaantuloharjoitteetLeevi on ennenkin osallistunut kyseiseen leiriin ja aikoo osallistua myös jatkossa. 

 

Viimeisenä haastattelimme Juhoa, joka pelaa tällä hetkellä Mypassa ja on juuri siirtymässä KJP:henJuho on ollut maalivahtina noin 7 – vuotta. Alussa Juho pelasi kärkihyökkääjänä, eikä halunnut maalivahdiksi. Nyt, kun maalivahdin hommia on tehty, hän ei enää vaihtaisi takaisin kenttäpelaajaksi mistään hinnasta. Parin vuoden aikana Juholla on ollut valtaisaa kehitystä maalivahtina olossa. Tähän hän kommentoi itse, että hyvin on mennyt eteenpäin. Myös Juho on osallistunut leiriin aiemmin ja aikoo osallistua uudestaan.  

Leiri keräsi tänä vuonna kokoon kaiken kaikkiaan 23 maalivahtia eri puolilta Etelä-Suomea. Maalivahtileiriä suunnitellaan toteutuvaksi myös tuleville vuosille.