Otteluennakko: MiPK - MyPa

Otteluennakko: MiPK - MyPa

MyPa matkaa torstaina vierasotteluun Mikkeliin, missä joukkue aloittaa toukokuun pelit Mikkelin Pallokissoja vastaan Hänninkentän Tekonurmella.

Lähtökohdat otteluun ovat MyPan osalta hyvät. Viime lauantaina KSOY Stadionilla joukkue näytti venymiskykyään nousemalla 3–2 voittoon Ristiinan Pallosta ja MyPa on nyt voittanut kaksi ottelua peräkkäin. MyPa on sarjataulukossa toisena kuudella pisteellä.

Päävalmentaja Jyrki Saarela haluaa nähdä joukkueelta enemmän torstaina: ” Tyytyväisyys on kehityksen loppu. Tuloksellisesti sarjakausi on alkanut hyvin, kun on saatu pari voittoa. Joukkueella on kuitenkin vielä kehittymistä siinä, että peli olisi määrätietoista. Nuorelta joukkueelta puuttuu tietysti kokemus miesten peleistä, mikä näkyy pelissä. Luomme maalipaikkoja, mutta viimeistelyssä on kehitettävää”.

Mikkelin Pallokissojen kausi on alkanut alavireisesti, kun saldona on tasapeli ja tappio. Mikkelin Pallokissat ovat MyPalle tuttu vastustaja. Joukkueet ovat kohdanneet neljä kertaa, joista kaksi kertaa on päädytty MyPan voittoon. Viime kaudella Kakkosessa joukkueet pelasivat tasapelin KSOY Stadionilla ja Pallokissat voittivat Mikkelissä pelatun ottelun. 

Lisää tehoa MyPan hyökkäykseen tuo Tymoteusz Kuzniarek, kuka debytoi MyPassa viime lauantaina Ristiinan Palloa vastaan pelaten koko ottelun. Kuzniarek pelasi viime kauden Saarelan alaisuudessa FC Lahden a-junioreissa: ” Hän otti yhteyttä ja kertoi halustaan tulla MyPaan pelaamaan. Kuzniarek on vahva pääpelaaja, mikä meiltä on puuttunut” Saarela kuvailee.

Tymoteusz Kuzniarek joukkueharjoituksissa 26.4. 

 

MiPK – MyPa torstaina 5.5. klo 19:00.