P08 Saimaa turnauksen voittoon – P07 pronssille

P08 Saimaa turnauksen voittoon – P07 pronssille

Viime viikonloppu oli monelle juniorijoukkueelle kauden viimeinen pelitapahtuma. MYPA junioreista poikien 2008 ja 2007 syntyneet osallistuivat Lappeenrannassa ja Imatralla järjestettävään perinteiseen Saimaa Turnaukseen.

P08 jyräsi turnausvoittoon
P08-joukkue pelasi ensimmäistä kertaa 8v8 pelejä ja joukkue osallistui ikäluokkansa B-sarjaan. Upeasti pojat hallitsivat uuden pelimuodon ja ison kentän haasteet, sillä joukkue marssi turnausvoittoon voittamalla jokaisen ottelunsa. Lauantain alkulohkon otteluissa vastassa olivat Kultsu, LAUTP/Vihreä ja PEPO/Violetti. Ottelut olivat äärimmäisen tasaisia, mutta MYPA onnistui kääntämään jokaisen edukseen ja vei lohkovoiton.  

Sunnuntaina pelattiin sijoitusottelut, eikä joukkueelle löytynyt pysäyttäjää. Aamun välierässä kaatui KoPa jun. maalein 6-2. Iltapäivän finaalissa vastustajan oli LAUTP/Sininen, jonka MYPA kaatoi lukemin 2-0. Onnittelut turnausvoitosta joukkueen pelaajille, taustoille ja kannattajille!


P07 taisteli pronssille
P07-joukkue pelasi ikäluokkansa A-tasolla. Yksi A-kirjain sarjan edessä ei joukkuetta vavisuttanut, vaan MYPA osoitti pelaavansa oikeassa sarjassa. Lauantaina pelatuista alkulohkon otteluista MYPA onnistui voittamaan kaksi (JäPS/Sininen ja LAUTP). Päivän ainoan tappionsa joukkue koko lohkovoittaja Kultsulle.

Sunnuntain välierässä vastaan asettui lopulta ylivoimaiseen turnausvoittoon marssinut LAUTP/Sininen, joka passitti MYPAn pronssiotteluun ottamalla vakuuttavan 8-1 voiton. Sunnuntai-iltapäivän pronssiottelu oli todella tasainen ja jännittävä. MYPA ja IPS eivät saaneet selvää paremmuudesta varsinaisen peliajan aikana ottelun päätyttyä 2-2. Jännittävässä rangaistupotkukilpailussa MYPA oli himpun verran parempi ja nappasi itselleen pronssiset mitalit. Onnittelut P07-joukkue!

OTTELUTULOKSET P08 (B-taso)
Kultsu-MYPA 1-2 (alkulohko)
MYPA-LAUTP/Vihreä 7-2 (alkulohko)
MYPA-PEPO/Violetti 4-0 (alkulohko)
MYPA-KoPa Jun. 6-2 (välierä)
MYPA-LAUTP/Sininen 2-0 (finaali)

OTTELUTULOKSET P07 (A-taso)
JäPS/Sininen-MYPA 1-4 (alkulohko)
MYPA-Kultsu 0-2 (alkulohko)
MYPA-LAUTP 3-1 (alkulohko)
LAUTP/Sininen-MYPA 8-1 (välierä)
MYPA-IPS 9-8 rp (2-2) (pronssiottelu)

Kaikki turnaukset tulokset löydät täältä >>