PAIKALLISDERBY OSA 2

PAIKALLISDERBY OSA 2

MYPA ja FC Peltirumpu kohtaavat toistamiseen tällä kaudella. Pelipaikkana on tällä kertaa Rummun kotiareena Lehtomäen tekonurmi ja lauantaina pelattava ottelu alkaa klo 14. Paikallisottelu kunnioittaa samalla menehtyneen Peltirumpu-pelaajan Aki Kauton muistoa.

MYPA on tällä kaudella menettänyt pisteitä nimenomaan Peltirumpua vastaan. Kevätkierroksen ensimmäinen derby Kymenlaakson Sähkö stadionilla päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen 0-0. Tuo ottelu muistetaan erityisesti molempien joukkueiden rautaisesta puolustuspelaamisesta sekä kahdesta erinomaisesta maalivahdista.

Peltirumpu on tällä hetkellä MYPAn kannassa sarjakakkosena. Joukkueilla on eroa viisi pistettä. Otteluita on pelattuna saman verran. Kolmesta viimeisestä pelistä Rumpu on voittanut kahdesti ja pelannut kerran tasan. Syyskierros molempien joukkuiden osalta alkoi voitolla. MYPA kaatoi kotonaan Lappee JKn kun Rumpu haki vieraspisteet Haminasta. Maalinteon tehokkuudessa paikallisvastustajien puntit ovat aikalailla tasan, sillä Rumpu on osunut maalipuiden väliin 24 kertaa kun MYPA on tehnyt yhden maalin enemmän.

Taistelupareja tästä ottelusta ei jää puuttumaan. Molempien joukkueiden hyökkäyosastot pystyvät laittamaan puolustajat todelliseen testiin. Yksi mielenkiintoinen kamppailu käydään myös maalivahtien kesken, sillä vastakkain ovat ehdottomasti Kolmosen parhaimmistoon kuuluvat torjujat.

Paikallisderby ja kärkikamppailu samassa paketissa antaa hyvän syyn suunnata lauantai-iltapäivänä Lehtomäkeen.