PELIT JATKUVAT LAUANTAINA LAHDESSA

PELIT JATKUVAT LAUANTAINA LAHDESSA

MYPAn Suomen Cup tuli päätökseen pari viikkoa sitten Oulussa, mutta valmistautuminen Ykköseen on täydessä vauhdissa. Lauantaina MYPA kohtaa harjoitusottelussa Lahden Reippaan vieraskentällä.

Lahden Reipas nousi viime kauden päätteeksi tappioitta Kolmosesta Kakkoseen. Joukkue ei ainakaan viime kaudesta ole heikentynyt, sillä viirupaidoissa on runsaasti kokemusta myös Veikkausliigasta.
- Heillä on erittäin vahva nimilista tulevan kauden Kakkoseen ja he ovat pelanneet kovia harjoitusotteluita hyvillä tuloksilla. Tämä on meille hyvä ottelu tähän paikkaan, MYPAn päävalmentaja Jukka Karjalainen toteaa.

Lahden Reipas on siis muutaman harjoitusottelun pelannut tänä vuonna. Viimeisimpänä se kohtasi PEPOn, jossa lappeenrantalaiset olivat vahvempia maalein 2-3. Tappio oli lahtelaisille ensimmäinen lähes vuoteen.

MYPA lähtee otteluun hyvin kokeilupitoisella ryhmällä. Poissa on varmuudella iso nippu miehiä, jotka kantoivat isoa vastuuta pelatussa Suomen Cupissa. Kotiin jäävät puolustajat Kähkönen, Ryöpäs, Pasanen ja Nurminen. Lisäksi pois ovat Hassel, Arponen, Tuomala, Raatikainen, Räikkönen, Lindberg ja Huovila. Loukkaantuneina ovat edelleen Benjamin Niveri ja Tommi Roponen. Näiden sijasta Samuel Lindeman palaa kokoonpanoon kuten myös puolustaja Paavo Kujala. Lisäksi mukana ovat nuoret Elias Kyyhkynen ja Kasperi Kinnunen.

Lahden Reipas - MYPA pelataan lauantaina klo. 13.00 alkaen Lahdessa Mukkula hallissa.