PERKIÖLLE VUOSI LISÄÄ SOPIMUKSEEN - KÄHKÖNEN JATKAA

PERKIÖLLE VUOSI LISÄÄ SOPIMUKSEEN - KÄHKÖNEN JATKAA

Leevi Perkiö
 
Olli Kähkönen

Keskuspuolustaja Leevi Perkiö ja laitapuolustaja Olli Kähkönen ovat allekirjoittaneet jatkosopimukset kauden 2020 loppuun.

Perkiö pelasi viime kaudella ensimmäistä kauttaan miesten sarjoissa. Vuonna 2000 syntynyt toppari keräsi tililleen 9 esiintymistä Kakkosessa. Lisäksi otteluita kertyi KJP B-junioreiden joukkueessa. Susien kasvatilla oli jo voimassa oleva sopimus ensi kaudesta, mutta nyt sopimukseen päivitettiin myös kausi 2020.
- Leevi on vahva ja ulottuva toppari. Hän tulee taistelemaan peliajasta tulevalla kaudella siinä missä muutkin topparit. Olen varma että hän pärjää mainiosti tällä tasolla. Halusin sopimukseen vielä vuoden lisää, jotta pystymme tekemään yhdessä suunnitelmat pidemmälle ajalle. Samalla varmistamme että Leevillä on tarpeeksi aikaa kasvaa isompiin saappaisiin, MYPAn päävalmentaja Jukka Karjalainen kertoo.

Olli Kähkönen puolestaan on totuttu näkemään viilettämässä laidalla. Vuonna 1997 syntynyt puolustaja esiintyi viime kaudella Kakkosessa myös yhdeksän kertaa. Kumu JT:n kasvatti on koko aikuisuransa pelannut päävalmentaja Karjalaisen alaisuudessa. Ensin Purhan paidassa Kolmosessa ja sen jälkeen MYPAssa.
- Opa on nopea ja sen vuoksi todella vaikea ohitettava. Hän on minulle tuttu pelaaja, joten on helppo jatkaa hänen kanssaan työntekoa, Karjalainen toteaa.