RAATIKAINEN JA PASANEN MYPAN PAITAAN - ARPOSELLE JATKOSOPIMUS

RAATIKAINEN JA PASANEN MYPAN PAITAAN - ARPOSELLE JATKOSOPIMUS

MYPAn edustusjoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun Joona Raatikainen (s.1992) ja Oskari Pasanen (s.1997) liittyvät joukkueeseen. Samuel Arponen (s. 1997) on puolestaan tehnyt kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen.

Raatikainen on pelannut viime kaudet Kouvolan Susissa, jota ennen hän edusti aikuisten tasolla FC Peltirumpua. Kaudella 2018 Raatikainen paukutti Susille Kolmosessa 15 maalia 20:ssä ottelussa. Kaudella 2017 esiintymisiä Kakkosessa kertyi 7. Raatikaisen sopimus ulottuu kauden 2019 loppuun.
- Joona on nopea, röyhkeä ja vaativa hyökkääjä joka pystyy pelaamaan niin laidassa kuin myös keskellä. Hän tuo meidän hyökkäysosastolle vaihtoehtoja ja syvyyttä, joukkueen päävalmentaja Jukka Karjalainen toteaa.

Pasanen on Kouvolan Susien kasvatti, joka on pelannut Kakkosta Susissa, FC KTP:ssa ja viime kaudella SalPassa. Lisäksi nuorella puolustajalla on kokemusta Ykkösestä FC KTP:n riveissä. Yhteensä otteluita Ykkösessä ja Kakkosessa on kertynyt 97, joissa mies on onnistunut maalinteossa 3 kertaa. Pasasen sopimus kattaa helmikuun koejakson jälkeen kauden 2019.
- Oskari pystyy pelaamaan puolustuslinjalla mitä tahansa paikkaa ja keskikentällä puolustavassa roolissa. Hän on hyvä pallon kanssa ja tuo rauhallisuutta joukkueen pelaamiseen. Mielenkiintoista nähdä hänet tositoimissa ottelussa.

Jo kaksi viime kautta MYPAn joukkueeseen kuulunut Samuel Arponen on puolestaan allekirjoittanut kauden mittaisen jatkosopimuksen. Hyökkäävässä roolissa pelaava Arponen pelasi viime kaudella Kakkosessa 9:ssä ottelussa, joissa syntyi 1 maali.