Ri-Pa piti MyPaa piinassa loppuun asti

Ri-Pa piti MyPaa piinassa loppuun asti

Kuva: Jaakko Haapala

Ri-Pa piinasi kotikentällään MyPaa ja sarjakärki joutui taipumaan maalikarkeloissa peräti 4-4 tasapeliin.

Ri-Pan ja MyPan kohtaamisesta ei voi puhua varsinaisesta puolustuspelin juhlasta, sillä jo ensimmäisen vajaan vartin jälkeen maaliverkko oli heilunut jo yhteensä neljä kertaa.

MyPa meni jo toisella peliminuutilla johtoon Sasu Hernesniemen osumalla, mutta Ri-Pa kuittasi tämän nopeasti ja Samir Ataei toi kotijoukkueen tasoihin jo kuudennen peliminuutin kohdalla. Kauaa ei tosin kotijoukkuekaan ehtinyt tasoitusmaalistaan nauttia kun Väinö Hietalan kauden kymmenes osuma vei vierailijat 1-2-johtoon.

Ri-Pa oli saanut kapteeninsa ja armoitetun maalintekijänsä Miikka Oinosen takaisin kokoonpanonsa ja se näkyi myös tulostaululla. Oinonen tehtaili ensimmäisellä puoliajalla kaksi maalia 13. minuutilla ja 34. minuutilla. Toinen osumista oli kaiken lisäksi oivallista pelisilmää osoittanut nosto puolesta kentästä yli MyPan maalia tällä kertaa vartioineen Eetu Kangaskolkan.

Tauolle mentiin kotijoukkueen johtaessa 3-2.

Ri-Pa oli molemmissa kohtaamisissa tällä kaudella MyPalle kova kanto kaskessa ja kotikentällään se pystyi piinaamaan vierailijoitaan loppuun asti.

Kapteeninnauhaa kantanut Veeti Laiho toi ensimmäisellä osumallaan MyPa-paidassa vierailijat tasoihin 69. minuutilla, mutta tähänkään MyPan murheet eivät vielä loppuneet.

Hurjalla pelipäällä ollut Miikka Oinonen vei joukkueensa vielä 4-3-johtoon ja viimeisteli hattutempunsa kun vajaa kymmenen minuuttia varsinaista peliaikaa oli enää jäljellä.

Kahdeksan maalin karkelot päätti kuitenkin ottelun lisäajalla vielä MyPa ja Elias Oijusluoma, jonka maali toi lopulta tuliaisiksi varsin piinaavaksi osoittautuneelta vieraspelimatkalta lopputuloksen 4-4 saattelemana yhden pisteen.

MyPan seuraava ottelu pelataan lauantaina 6.8. KSOY stadionilla jonne vieraaksi saapuu Mikkelin Pallo-Kissat. Liput voit ostaa ennakkoon https://www.lippu.fi/artist/mypajuniorit/  tai ST1 Myllykoski.