RYÖPÄS JA LINDEMAN JATKAVAT

RYÖPÄS JA LINDEMAN JATKAVAT

Rico Ryöpäs

Samuel Lindeman

 

 

 

Viime kauden runkopelaajiin kuuluneet Rico Ryöpäs ja Samuel Lindeman ovat allekirjoittaneet kauden 2019 kattavan sopimuksen.

Ryöpäs pelasi viime kaudella vakuuttavan kauden laitapuolustajan tontilla. Yhteensä 21 peliä ja yhden maalin tililleen kirjauttanut vuonna 1996 syntynyt työmyyrä oli tärkeä palanen viime vuotisessa joukkueessa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.
- Hän on kentällä energinen johtaja, joka saa voittamisen halun tarttumaan myös ympärillä oleviin pelikavereihin. Lisäksi hän on iloinen pukukoppipelaaja, joukkueen päävalmentaja Jukka Karjalainen luonnehtii puolustajaansa.

Samuel Lindeman puolestaan kärsi viime kaudella ikävän loukkaantumisen kauden viimeisessä harjoitusottelussa. Sarja-avaus meni sivu suun, mutta miehen palattua kentille kesäkuun lopussa, kuului hän joukkueen avauskokoonpanoon poikkeuksetta. Kaudella 2018 vuonna 1997 syntynyt keskikenttämies pelasi viime kaudella 14 peliä Kakkosessa viimeistellen yhden maalin.
- Linde on tärkeä palanen meidän pelinrakentelussa ja pelin rytmittämisessä. Olen tehnyt hänen kanssaan töitä jo muutaman vuoden ja hän on omaksunut joukkueen pelitavan todella hyvin. Tilastoista on helppo todeta, kuinka pelimme viime kaudella muuttui kun hän palasi kokoonpanoon. Hienoa että saimme pidettyä hänet täällä, Karjalainen toteaa.