Sarjakauden alku siirtyy toukokuulle

Sarjakauden alku siirtyy toukokuulle

MYPA veeti karppinen kuva jaakko haapala

Kuva: MYPA / Jaakko Haapala

 

Palloliitto päätti maanantaina 29.3 siirtää Kakkosen sarjakauden aloitusta, uusi avauskierros pelataan 6.-9. toukokuuta. Mahdolliset muutokset otteluohjelmaan tarkentuvat myöhemmin. 

Koronapandemian vuoksi mahdollisesti siirtyvät ottelut pyritään siirtämään ensisijaisesti pelattavaksi arkena ja otteluohjelmassa olevaa kahta vapaata varaviikonloppua hyödynnetään tarvittaessa (4.9. ja 9.10.). Kakkosen kausi pitenee alkuperäisestä kolmella viikolla ja päättyy 23.-24. lokakuuta. Loppusarjaa ei pelata lainkaan. Lisäksi huomioidaan Miesten ja Naisten Kakkosen joukkueille tehty erityissääntö*. 

 

MYPA on sopinut kaksi uutta harjoituspeliä huhtikuulle:  

 

17.4  Lahden Reipas – MYPA, Lahden Kisapuisto 

24.4  MYPA – MiPK, KSOY Stadion 

 

 

*Helsingin ja Varsinais-Suomen joukkueilla on kuntakohtaisia normaalia valmistautumista vaikeuttavia rajoituksia harjoitteluun liittyen huhtikuun ajan. Tästä johtuen, kyseisillä alueilla toimivat joukkueet (sekä muut joukkueet toisilla alueilla, joilla mahdollisesti on samankaltaisia rajoituksia huhtikuun aikana) voivat ilmoittamalla 9.4. mennessä Palloliiton kilpailutoimintoon halustaan siirtää otteluita, jotka on merkitty pelattavaksi 17.5., tai sitä ennen. Uudesta otteluajankohdasta sovitaan joukkueiden ja Palloliiton kesken yhteisesti.