Sarjakausi alkaa – ” Nyt lähdetään tekemään tarinaa ja katsotaan mihin se vie meidät”

Sarjakausi alkaa – ” Nyt lähdetään tekemään tarinaa ja katsotaan mihin se vie meidät”

Leevi Perkiö MyPa 2022

Kolmosen kausi alkaa tulevana lauantaina 23.4. vierasottelulla Haminan Pallo-Kissat edustusta vastaan. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Kotkassa Karhulan tekonurmella, koska pelikenttä Haminassa ei ole vielä pelikunnossa.

Talven aikana MyPa pelasi yhden Suomen Cupin ottelun (TuPS – MyPa 1–0) ja kaksi harjoitusottelua, mistä lopputuloksena olivat voitot Kuusysia ja Kajoa vastaan.

MyPan päävalmentaja Jyrki Saarela: ” harjoitusviikko on mennyt hyvin, pelaajista näkee, että sarjakauden alkamista odotetaan innolla”. Saarela haluaa nähdä omaan peliin luottavan MyPan: ” luotan, että on periksi antamaton ja hyvin töitä tekevä joukkue, joka pelaa meidän pelityyliämme. Vastustajasta ei paljon tietoja tässä vaiheessa kautta, joten oma peli on tärkeää. Nyt lähdetään tekemään tarinaa ja katsotaan mihin se vie meidät”.

Haminan Pallo-Kissat edustus ry on perustettu keväällä 2018 vastaamaan Haminan Pallo-Kissojen aikuisjalkapalloilijoiden kilpailutoiminnasta. Viime kaudella haminalaiset sijoittuivat lohkossa kymmenenneksi runkosarjassa ja neljänneksi alaloppusarjassa.

Haminan Pallo-Kissojen päävalmentaja Saku Halonen kertoo joukkueen kausiennakossa odotuksista MyPaa vastaan: ”ei meillä siihen otteluun ole mitään paineita. MyPa tuli Kakkosesta alas ja on ilmoittanut tavoitteekseen nousta heti takaisin. Nämä lähtökohdat takaavat sen, että MyPa on ennakkosuosikki ja paineet ovat heillä”.

 

Hapk edustus – MyPa 23.4. klo 17.15. Kauden avausottelu näkyy MyPan Solidsport- kanavan kautta veloituksetta. Katso ottelu tästä: https://solidsport.com/mypa