SARJATAUOLTA SARJAKÄRJEN KIMPPUUN

SARJATAUOLTA SARJAKÄRJEN KIMPPUUN

MYPA jatkaa taivaltaan Kakkosessa kahden viikon ottelutauon jälkeen kotiottelulla. Kymenlaakson Sähkö stadionille vastustajaksi saapuu PEPO Lappeenrannasta. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 17.00!

MYPA kohtasi PEPO:n Lappeenrannassa 10.5 ja tuolloin kotijoukkue vei täyden pistepotin Markus Koistisen osumalla. MYPAn tehokkuus oli vielä Amiksen tekonurmella hakusessa vaikka paikkoja se pystyi luomaan siinä missä lappeenrantalaisetkin.

Sittemmin Jukka Karjalaisen miehistön ei ole tehottomuuden kanssa tarvinnut tuskailla. 25 kertaa maaliverkkoja heilutellut MYPA on tällä hetkellä Kakkosen A-lohkon kolmanneksi eniten maaleja tehtaillut joukkue. Edellä tässä tilastossa ovat JäPS (30) ja FC Viikingit (29).

Ennen sarjataukoa MYPA näytti parasta osaamistaan kun se haki komean vierasvoiton Joensuusta. Kolme tehtyä maalia ja nolla omassa päässä antavat erittäin hyvät lähtökohdat kun vastaan asettuu sarjakärjessä maalieron turvin sarjan toiselle puolikkaalle lähtevä PEPO.

PEPO:n viimeinen peli ennen sarjataukoa päättyi maalittomaan tasapeliin NJS:ää vastaan. Mika Heinon miehistö on A-lohkon ainoa tappioton joukkue. Puolustus on ollut myös koko A-lohkon pitävin, sillä omiin on kolissut ainoastaan seitsemän maalia.

Joukkueen tehokkain maalintekijä on juuri Lappeenrannassa voittomaalin iskenyt Markus Koistinen neljällä osumallaan. MYPAn riveistäkin tuttu Alex Oikkonen, Edwin Salazar, Petteri Rönkkö sekä kookas toppari Alieu Ceesay ovat iskeneet pallon maaliin kolmesti tällä kaudella.