SOPIMUKSET KOLMELLE NUORELLE

SOPIMUKSET KOLMELLE NUORELLE

Tommi Roponen, Niklas Rautomäki ja Valtteri Kangasniemi ovat kaikki allekirjoittaneet 2+1 vuotisen sopimuksen.

Vuonna 2001-syntyneet pelurit kuuluivat viime kaudella KJP B-junioreiden runkopelaajiin. Kauden päätteeksi kolmikosta jokainen oli joukkueessaan isossa roolissa, kun joukkue nousi tulevalle kaudelle B-poikien SM-karsintasarjaan. Roponen ja Rautomäki ovat hyökkääviä pelaajia ja molemmat heistä teki myös debyytin MYPAn edustusjoukkueessa viime syksynä. Kangasniemi on totuttu näkemään puolustavassa roolissa.
- Roponen ja Rautomäki ovat jo tehneet debyyttinsä ja heidän lisäksi Kangasniemi harjoitteli syksyllä kanssamme säännöllisesti. Näin heidän tekemistään viime kaudella lähes päivittäin. Jokainen heistä on äärimmäisen tavoitteellinen urheilija, MYPAn päävalmentaja Jukka Karjalainen luonnehtii nuorukaisia.

Karjalainen on mielissään pitemmästä projektista pelaajien kanssa.
- On iso harppaus siirtyä suoraan B-junioreista tälle tasolle. Näiden pelaajien kanssa ei ole kyse yhdestä kaudesta, vaan tavoitteena on valmentaa heistä vähintään seuraavia MYPAn runkopelaajia tai jopa mielellään saada lähetettyä heidät isommille stadioneille. Olemme käyneet pelaajien kanssa läpi suunnitelmat heidän varalleen ja nyt alamme toteuttamaan niitä. Samalla seura varmistaa jatkuvuuden toiminnassaan, Karjalainen toteaa.

MYPAlla on nyt kasassa 10 pelaajasopimusta. Joukkue aloittaa harjoittelun 3. tammikuuta.
- Heti tammikuussa meille tulee ainakin pari pelaajaa testiin. Olemme myös sopineet harjoitusottelun PeKaa vastaan 13. päivä, jossa näemme testipelaajien pelaamista, Karjalainen paljastaa.