SUNNUNTAINA KOHDATAAN PEPO

SUNNUNTAINA KOHDATAAN PEPO

MYPA jatkaa harjoitusotteluita kohtaamalla sunnuntaina 24.3. Lehtomäen kentällä PEPOn. PEPO oli viime kaudella Kakkosen todella tasaisen lohko A:n viides MYPAn voittaessa lohkon. PEPOn päästettyjen maalien määrä 22 ottelun sarjassa oli 21 joka oli lohkon pienin, toiseksi vähiten maaleja päästi JIPPO, itärajalla osataan siis edelleen puolustaa. MYPA päästi lohkossaan 42 maalia mikä oli lohkon toiseksi suurin lukema. 

Keskinäiset ottelut pelattiin 1-1, helatorstaina Amiksella PEPO voitti 1-0 ja tämä oli sarjan viimeinen ottelu, missä MYPA jäi maaleitta. Heinäkuussa Kymenlaakson Sähkö Stadionilla kotijoukkue otti hyvällä esityksellä 3-1 voiton. 

MYPA hakee kauden ensimmäistä voittoa, aiemmissa otteluissa on pelattu viisi tasapeliä ja yksi tappio. Tämä tuli MuSalle Suomen Cupissa. Edellisessä ottelussa pelattiin 2-2 Lahden Reippaan kanssa. Tuossa ottelussa paluun kentille tehnyt Paavo Kujala mursi jalkansa. Reipas-pelaajan myöhästynyt taklaus takaapäin aiheutti puolustajan jalkaan luumurtuman, joka pitää miehen sivussa pari kuukautta. Muita poissaolijoita ovat pitkäaikaispotilaat Tommi Roponen ja Benjamin Niveri. Jupe Rämä, Anttoni Huttunen ja Niko Ikävalko ovat myös sivussa ottelusta. Samuel Arponen ja Veeti Tuomala ovat lauantaina FC Peltirummun mukana.

MYPA - PEPO Kouvolassa Lehtomäen kentällä sunnuntaina 24.3. klo 14:00.

Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa !