Syyskuun pelit päätökseen IPS Edustusta vastaan

Syyskuun pelit päätökseen IPS Edustusta vastaan

Joel Peltola IPS - MyPa ottelussa Imatralla 08.06.2022

Joel Peltola IPS - MyPa ottelussa Imatralla. MyPa / Jaakko Haapala

Kauden viimeinen kotipeli KSOY Stadionilla on luvassa lauantaina 17.9., kun IPS Edustus saapuu saviniemeen

MyPan nousuhaaveet ottivat kolauksen viikko sitten vierastappiolla Union Plaanille lukemin 3–1. Joukkueessa on kuitenkin nähty monia esiin nousijoita. Yksi heistä on maalivahti Joel Peltola.

Osittain pakon edessä Peltola on ottanut MyPan ykkösmaalivahdin aseman tällä kaudella, ja tuloksena on ollut seitsemän nollapeliä: ” Mielestäni omat pelini ovat kokonaisuudessaan menneet ihan hyvin, mutta paljon on kehitettävää vielä. Tämä on ensimmäinen kausi pariin vuoteen, kun olen päässyt pelaamaan säännöllisesti, ja olen nauttinut pelaamisesta. Isoin kehitys tällä kaudella on itseluottamus, jota on tullut voittopelien myötä, Peltola toteaa”.

Kauden ensimmäinen kohtaaminen Imatralla päättyi 1–1 tasapeliin, joten MyPalla on vielä näytettävää: ”IPS on kova vastustaja. Viime peli heitä vastaan päättyi 1–1, ja oletettavissa on, että lauantaina tullaan näkemään erittäin hyvätasoinen ja tiukka ottelu”. Sarjataulukossa neljäntenä oleva IPS on voittanut viimeiset neljä peliä.

Toistaan kautta MyPassa pelaavaa Peltola nauttii MyPassa pelaamisesta: ” Minulle on aina iso kunnia pukea MyPa-paita päälle ja pelata kotiyleisön edessä. Tällä kaudella peleissä on käynyt paljon katsojia, mikä antaa aina ison lisäboostin pelaajille. Olen varma, että jokainen pelaaja antaa 110% ja vielä vähän enemmän, koska kyseessä on kauden viimeinen kotipeli. Lauantaina tullaan näkemään erittäin työläs ja voitonhaluinen MyPa!”.

 

MyPa – IPS edustus 17.9. klo 15.00

Osta liput