TOMI RÄIKKÖNEN JATKAA MYPASSA

TOMI RÄIKKÖNEN JATKAA MYPASSA

MYPAn vasemmalla laidalla nähdään vauhtia ja taitoa kahden seuraavan kauden ajan, sillä Tomi Räikkönen on allekirjoittanut jatkosopimuksen MYPAn kanssa. Yhdeksän maalia Kolmosessa päättyneellä kaudella iskenyt Räikkönen huokuu tyytyväisyyttä, sillä kentän puolella asiat ovat rullanneet hienosti.

-Kahden vuoden sopimuksen solmiminen oli minusta luonnollista tässä tilanteessa, kun futis maistuu paremmalta kuin koskaan aikaisemmin. Kun J.Karjalainen alkoi kyselemään nousun varmistuttua olisinko ensi kaudellakin MYPAn mies niin oma mielipide oli selvä. Harva sitä lähtee kieltäytymään mahdollisuudesta pukea MYPAn paita päälle ja edustaa joukkuetta Saviniemen stadionilla kotifanien edessä.

Vaakakupissa painoivat toki kentän ulkopuolisetkin asiat. Kahden pienen tytön isänä leima oli saatava myös siihen kaikkein virallisimpaan pelilupaan. "Tompan" omien kiitosten lisäksi myös MYPAn taustojen ja kannattajien kannattaa osoittaa syvä kunnioituksensa vauhdikkaan laitapelaajan kotiväelle. Myös työkuvioiden selkiytyminen oli tärkeä osa jatkopäätöstä.

-Totesin Jukalle vain, että jos saan kotoa luvan niin mukana ollaan. Vaimolleni Pinjalle siis kiitos, että mahdollistaa vielä pelaamiseni. Vaikka arki on pienten lasten kanssa hektistä jo ilman minun harrastustani. Tällä kaudella minulta jäi reilusti yli puolet joukkueen harjoituksista väliin iltapainoitteisen työn takia. Ensi kaudella en tee enää iltatöitä, joten pääsen treenaamaan joukkueen kanssa paremmin alusta asti.

Räikkönen tiedostaa tulevan kauden haasteet. Kakkonen on kova sarja ja se vaatii pelaajilta paljon enemmän. "Tompalla" tavoitteet ensi kauden osalta ovat selkeät. Miehen omasta asenteesta tuskin mikään jää kiinni.

-Ensi kaudella tulee olemaan fysiikaltaan, kunnoltaan ja taitotasoltaan parempia joukkueita vastassa, joten jokaisen jätkän täytyy tehdä enemmän töitä itsensä ja joukkueen eteen. Selkeä säilyminen ensi kaudella olisi loistava juttu meille. Itse aloitin tänään treenamisen ensi kautta varten, jotta ensi kaudella nähtäisiin vielä enemmän töitä tekevä laituri Saviniemessä.