Tule MyPaan!

Tule MyPaan!

MyPa on yksi alueensa merkittävimpiä seuroja ja toimintamme perustuu vahvaan yhteisöllisyyteen. Hieno talkooporukkamme varmistaa, että MyPan ottelutapahtumat ja muu toiminta tehdään parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme lisää tekijöitä, jotta kenenkään työtaakka ei muodostu kohtuuttomaksi. Tarjolla on mahdollisuuksia tekijöille, jotka haluavat kehittyä tehtävien mukana tai vain nauttia mukavasta toiminnasta. Nyt etsimme henkilöitä seuraaviin tehtäviin:

1.     Myynnin keskushyökkääjä

Tehtäviin kuuluu myyntituotteiden suunnittelu sekä uusien ja vanhojen kumppanuuksien hoito. Keskushyökkääjän tukena toimii MyPan myyntiryhmä. Etsimme alueen elinkeinoelämää tuntevaa, myyntiä pelkäämätöntä henkilöä. Hyvistä tuloksista olemme valmiit maksamaan hyvän provision.

2.     Webmaster

MyPa kehittää jatkuvasti digitaalisia kanaviaan ja uudistamme mm. MyPa.fi sivuston. Tähän kehittämiseen ja ylläpitoon etsimme innokkaita tekijöitä. Tehtävä on talkoopohjainen ”rakkaudesta lajiin” periaatteella. Tukena on MyPan aktiivinen viestintäryhmä.

3.     Jäsenistön jojo

MyPa on jäsentensä yhdistys. Haluamme tarjota jäsenistöllemme merkittäviä palveluja, jotta nykyiset jäsenet pysyvät ja uusia saadaan mukaan. Tähän tehtävään etsimme sopivaa MyPa-henkistä henkilöä, joka tuntee paikkakunnan haasteet ja mahdollisuudet.  Tehtävä on talkoopohjainen ”rakkaudesta lajiin” periaatteella.

Anna siis kuulua itsestäsi. Laita viestiä tai soita Risto Oksanen, risto.oksanen@mypa.fi, 0400-656482