Väinö Hietala siirtyy FC Jazziin

Väinö Hietala siirtyy FC Jazziin

Väinö Hietala ottelussa FC Kiffeniä vastaan MyPassa 2021

Miesten Kakkosessa pelaava FC Jazz on tiedottanut tänään Väinö Hietalan pelaajasiirrosta. MyPan oma kasvatti Hietala teki debyyttinsä edustusjoukkueessa vuonna 2020 Miesten Ykkösessä.

Hietala kertoo siirron taustasta: ” Tällainen mahdollisuus aukesi, joten otin sitten kopin ja lähdin kokeilemaan, miten käy. Jani (päävalmentaja Jani Uotinen) ja taustat ovat ottaneet hyvin vastaa ja joukkuelaiset on mukavia, mikä auttoi paljon alkuun, että et pääsin joukkueeseen sisään hyvin. Näen, että tässä on hyvä tilaisuus näyttää taas osaamistani ja tehdä näyttöjä muuallakin, kuin Kymenlaaksossa. Porissakin on hyvät olosuhteet harjoitella ja hyvä valmennus, niin uskon, että on todella hyvä paikka kehittyä. Heillä on monta peliä jäljellä ja kärkikamppailu on tosiaan aika kova tässä lohkossa, joten kiva päästä pelaamaan vielä kovempiakin otteluja ja taistelemaan siitä sarjanoususta Miesten Ykköseen.

Hietala on nauttinut ajastaan Myllykoskella: ”Kannattajille kiitokset kannustamisesta Myllykoskella ja muualla mihin on mukaan lähtenyt seuraamaan pelejä! Nähdään taas ensi vuonna”.

MyPa haluaa tarjota pelaajilleen mahdollisuuksia edetä urallaan, ja tähän nähden Jazzin aloitteesta tapahtunut siirto on looginen jatko.

MyPan miehistöä vahvistavat keskikenttäpelaaja Preston Marshall ja puolustaja Mikko Tuomi, jotka siirtyvät Lahden Reippaasta MyPaan.

MyPa kiittää Väinöä vuosista Mylsällä ja toivottaa menestystä uusiin haasteisiin!