VALOTURNAUS JÄLLEEN ELOKUUSSA MYLLYKOSKELLA

VALOTURNAUS JÄLLEEN ELOKUUSSA MYLLYKOSKELLA

Kesän jalkapallokohokohtiin lukeutuva Valoturnaus pelataan jälleen 7.8.-9.8. totutusti Saviniemessä. MyPa junioreiden järjestämä perinteinen ja arvostettu tapahtuma kerää laajan kirjon joukkueita viikonlopuksi Myllykoskelle.

- On hienoa huomata, kuinka turnauksella on suosiota. Porukkaa saapuu esimerkiksi Turusta, Valkeakoskelta, Jyväskylästä ja Kuopiosta. P05-ikäluokassa on yksi tiimi jopa Venäjältä asti, turnausvastaava ja MyPa junioreiden junioripäällikkö Patrik Pakkanen iloitsee.

P04-haastesarjassa on mukana kymmenen joukkuetta. Vuonna 2005 syntyneissä sekä haaste- että kilpasarjassa osallistujia on kahdeksan. Yhteensä mukana on siis 26 joukkuetta. Ottelut pelataan pääasiassa Saviniemen stadionilla, mutta joitakin kamppailuja käydään myös vieressä vihertävällä kakkosnurmella.

Avajaiset ovat perjantaina 7.8. kello 19.45. Haastesarjan pelit alkavat jo perjantai-iltana, mutta kilpapuolen ottelut käydään lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina kello 22.30 on luvassa edellisvuosien tapaan myös ilotulitus. Valoturnauksella on Myllykoskella pitkät perinteet, sillä se järjestetään Saviniemessä nyt 19. kerran peräkkäin.

- Odotuksissa on mielenkiintoinen turnaus ja hieno tapahtuma. Viime vuodet ovat sujuneet hienosti ja jättäneet positiivisen mielikuvan ihmisille. Toivottavasti kaikki menee tänä vuonna yhtä hyvin, Pakkanen pohjustaa.