VALOTURNAUS PELATTIIN POSITIIVISISSA MERKEISSÄ

VALOTURNAUS PELATTIIN POSITIIVISISSA MERKEISSÄ

Perinteinen Valoturnaus pelattiin viikonloppuna Kymenlaakson Sähkö Stadionilla. Junioriturnaus keräsi Myllykoskelle joukkueita sekä läheltä että kaukaa. Tiukkojen otteluiden lisäksi nähtiin hieno ilotulitus ja hyvää kannatusta nuoria tukemaan paikalle saapuneilta ihmisiltä.

- Turnaus oli kaikin puolin onnistunut. Tuntui siltä, että joukkueet viihtyivät ja saivat hyviä pelejä. Nähtiin hienoja maaleja, ja tapahtuma oli varmasti ikimuistoinen kaikille, ensimmäistä kesäänsä MYPA Junioreiden valmennuspäällikkönä työskentelevä Jukka Karjalainen kertoo.

Karjalainen oli ensimmäistä kertaa mukana Valoturnauksessa. Aikaisemmin Pietarsaaressa vaikuttanut mies oli vaikuttunut jo 19. kertaa peräkkäin järjestetystä tapahtumasta.

- Olin positiivisesti yllättynyt siinä mielessä, millaisen tunnelman yövalaistus luo ja miten se vaikuttaa nuoriin pelaajiin. Se on hieno kokemus heille. Sitten oli vielä ilotulitusta, ja tapahtuma oli hieno kaiken kaikkiaan. Tätä turnausta MYPAssa pitää vaalia ja kehittää edelleen, hän painottaa.

Turnaus pelattiin kolmessa eri sarjassa. P04-haastesarjan voitti VaNL Keltainen kaataen finaalissa Valkealan Kajon. P05-kilpasarjassa puolestaan LePa Musta voitti loppuottelussa VaNL Keltaisen. Myllykoskelaisittain iloisinta antia tarjosi P05-haastesarja, minkä voittajaksi selviytyi MYPA. Finaalissa kaatui MPS Keltainen.

Löydät Valoturnauksen tulokset kokonaisuudessaan täältä: http://mypa.fi/?q=node/2839

Kuvasatoa:

Saviniemen illassa nähtiin tiukkoja pelejä.

Aloitusvihellys ja pallo peliin.

Ottelun päätyttyä asianmukaiset kättelyt.

Vauhtia riitti pallon kanssa.

Pallosta taisteltiin loppuun saakka.

Yhteispeli soljui sujuvasti.

Laukaus viuhui tulisesti.

Ilotulitus säkenöi lauantai-iltana.

Nuoret nauttivat nopeatempoisista otteluista.

Valmentajat ohjeistivat omiaan kentän laidalla.