Veeti Karppanen MyPan puolustuslinjassa myös kaudella 2023

Veeti Karppanen MyPan puolustuslinjassa myös kaudella 2023

Valkealan Kajon ja KJP:n kasvatti Karppanen, 19, pelasi päättyneellä kaudella 18 Kolmosen ottelussa, joista 13 kertaa avauksessa. "Viime kauteen olen tyytyväinen, koska omaan peliin tuli kehitystä ja sain hyvin peliaikaa", Karppanen kertoo.

Nuoresta iästään huolimatta Karppasta voi pitää jo kohtalaisen kokeneena aikuisten peleistä, sillä hän debytoi jo 2019 16-vuotiaana Nelosessa Kajon paidassa, jolloin hän pelasi viisi täyttä ottelua. Seuraavalla kaudella Nelosessa kertyi jo yhdeksän ottelua. Molemmilla kausilla Karppanen edusti myös KJP:tä 17-vuotiaiden Ykkösessä pelaten runsaasti. Kolmosta Karppanen pääsi kokeilemaan kaudella 2021 KJP:ssä kahden täyden ottelun verran, minkä lisäksi nuori toppari pääsi kentälle myös neljässä MyPan Kakkosen ottelussa.

Kaudelle 2023 Karppanen lähtee tavoitteenaan vakioavaajan paikka: "Ensi kauden tavoitteena minulla on saada avauksen paikka topparina. Olen tykännyt paljon topparin tontista. Tavoitteena on myös joukkueen hyvät suoritukset. Haluan kehittyä fyysisesti ja myös pallollisesti pelaajana. Vahvuutenani näen 1vs1-tilanteiden voittamiset. Tulevaa kautta odotan kovalla innolla!"