Kaksi Veikkausliigapelaajaa loppukaudeksi MYPA:n riveihin

Kaksi Veikkausliigapelaajaa loppukaudeksi MYPA:n riveihin

MYPA on vahvistanut puolustustaan kahdella uudella miehellä.
 
MYPA:n riveihin siirtyvät loppukauden mittaisilla lainasopimuksilla Veikkausliigaseura HIFK:sta Tino Palmasto ja Silver Grauberg.
 
Grauberg, 22, on laitapuolustaja, joka pystyy pelaamaan myös topparin tontilla. Hän on pelannut Viron nuorten maajoukkueessa ja edustanut kotimaassaan pääsarjatasolla Tammekaa.
 
Palmasto, 20, on 193-senttinen toppari ja pelannut tällä kaudella kahdessa Veikkausliigaottelussa. Toisessa hän avasi maalitilinsä Veikkausliigassa. Palmasto on FC Hongan kasvatti.
 
MYPA:n valmennusjohto halusi vahvistuksia nimenomaan puolustuspäähän. Päävalmentaja Jukka Karjalainen kartoitti mahdollisia vahvistuksia ja vaatimukset täyttävät pelaajat löytyivät HIFK:sta.
 
- Puolustuslinjaan haettiin vahvistuksia ja meille iso asia oli, että pelaajat oikeasti haluavat tulla tänne. Se pitää näkyä kentällä, että haluaa kantaa meidän paitaa ja pelata MYPA:lle, Karjalainen toteaa.
 
- Tino on isokokoinen toppari ja tuo meille paljon erikoistilanneosaamista. Hänellä on kokemusta Veikkausliigasta ja tehnyt maalinkin. Hän tuo tiettyä pelotetta vastustajalle meidän puolustuslinjaan. Silveriä en ole nähnyt niin paljoa, mutta hänellä on taas kokemusta Viron liigasta. 
 
Paperiasiat on saatu kuntoon ja molemmat HIFK:n lainamiehet ovat pelikelpoisia jo lauantaisessa vierasottelussa MuSaa vastaan. Mahdollista on, että kaksikko nähdään saman tien tositoimissa, vaikka uudet miehet saapuvat Myllykoskelle perjantaina.
 
- Saadaan heidät tänään mukaan treeneihin. Ollaan hankittu heidät sillä ajatuksella, että he ovat vahvistuksia joukkueeseen ja sillä ajatuksella he myös pelaavat. Molempien pitäisi olla täydessä pelikunnossa. Katsotaan valmistavat treenit ja sen jälkeen päätetään valmennusjohdon kanssa mikä peluutuksen kannalta on järkevintä, Karjalainen toteaa.
 
Musan Salama ja MYPA iskevät yhteen Ykkösen kamppailussa lauantaina Porissa klo 17.00.