Ilkka Mäkelä on MYPAn uusi päävalmentaja

Ilkka Mäkelä on MYPAn uusi päävalmentaja

 

MYPA on solminut Ilkka Mäkelän kanssa kaksivuotisen päävalmentajasopimuksen.

Mestaruusvuoden 2005 päävalmentaja on edellisen 7 vuotta kestäneen Myllykosken jakson (v. 2001-2007) jälkeen valmentanut muun muassa FC Lahdessa Veikkausliigassa, Mikkelin Palloilijoissa Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Suomen poikien maajoukkueissa. Valmentamisen ohella Mäkelä on toiminut viime vuosina myös Palloliiton valmentajakurssien kouluttajana, MP:n toiminnanjohtajana sekä JJK:n valmennuspäällikkönä.

Ili on kokenut, yhteistyökykyinen ja menestyksekäs valmentaja kenellä on veikkausliigajoukkueiden lisäksi kokemusta viime vuosilta erityisesti nuorten joukkueiden valmentamisesta sekä pelaajien yksilöllisestä kehittämisestä. Mäkelä oli seuraan yhteydessä kuultuaan avoimesta päävalmentajan paikasta ja palasten loksahtaessa yhteen, koimme, että Ili on tässä tilanteessa oikea valinta MYPAn edustusjoukkueen tulevaksi päävalmentajaksi.

-Innolla ja erittäin motivoituneena palaan tuttuun seuraan. Paljon on toki kahdessatoista vuodessa muuttunut ja urheilullinen lähtökohta on nyt eri tavalla haastava.

-Joukkue näytti potentiaalinsa loppukaudesta, mahdollisuuksia onnistumiseen siis on. Tiedossa oleva sarjan vaatimustaso auttaa nyt jo harjoituskaudella, mutta kovaa sitoutumista ja heittäytymistä itsensä kehittämiseen se vaatii.

-Pohjois-Kymenlaakson jalkapallon kestävä kehitys nojaa vastakin alueen pelaajakehityksen laatuun, sitä haluan olla auttamassa. -Ilkka Mäkelä

Tervetuloa Ilkka takaisin punavalkoisiin.